BIOEM

Prodaja, dostava, svježeg voća i povrća, na veliko, na malo, sadnice, cvijeće, ukrasno bilje
Naziv poslovnog subjekta:    BIOEM
   Nazovite nas    

Adresa:   Sveti Donat 9
                52420   Buzet
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Alen Blažević
http://www.ebuzet.info/bioem/
O NAMA

Bioem

Poljoprivredno poduzeće Bioem osnovan je s ciljem proizvodnje voća i povrća za potrebe hotela i trgovina, ali i za sve koji prepoznaju važnost prirodno uzgojenih proizvoda. 

Svojim predanim radom kroz godine razvijali smo se i postepeno povećavali svoju ponudu - danas kod nas možete pronaći sve što je sezonski.

 

Ukoliko niste u mogućnosti doći po naše proizvode ili ste u gužvi, samo nas nazovite - imamo dostavu povrća i voća u Buzetu!

Prodaja svježeg voća i povrća na veliko i malo 

Izvorna istarska zemlja te svakodnevno ulaganje truda i poljoprivrednog znanja kako bi naši proizvodi bili što bolji i kvalitetniji pravi je izvor zdravog i dobrog voća i povrća. Cjelokupne nasade voća i povrća nalaze se na površini od 10 hektara gdje uspješno svake godine ubiremo razne plodove poput rajčice, kelja, paprike, krastavaca, dinje, lubenice, salate, krumpira, jagoda i ostalog.

Sadnice - Cvijeće - Ukrasno bilje 

U našu ponudu spada i proizvodnja presadnica povrća i cvijeća po vašim željama. Fokusirali smo se i na cvijeće, pa kod nas možete naći bogatu ponudu cvijeća i ukrasnog bilja koje će vašoj prostoriji ili vrtu dati poseban izgled.

Nazovite nas i rezervirajte željene proizvode domaće kvalitete i vrhunskog okusa!


DJELATNOSTI

  • Uzgoj i prodaja voća i povrća za hotele i trgovine
  • Presadnice povrća i cvijeća
  • Cvijeće i ukrasno bilje
  • Dostava domaćeg voća i povrća
  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"BIOEM" se nalazi u ovim kategorijama
Proizvodnja voća i povrća za hotele, rajčica, kelj, paprika, krastavci, dinja, lubenica, salata, krumpir, jagode, proizvodnja presadnica povrća i cvijeća

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se