AURA PROIZVODI

teranino, rakije, domaće, marmelade, biska, medenica, likeri, čajevi, začini
Naziv poslovnog subjekta
AURA PROIZVODI
OIB:  58485401007
   052/694-2... klikni za broj
   091/2694-2... klikni za broj
Adresa:   Prvi maj 4
                     52420   Buzet
E-mail:  
aura.buzet... klikni za email

Općina  Buzet
Županija:   Istarska
Kontakt osoba:   Mišel Sirotić
Internet adresa: www.aura.hr
  www.ebuzet.info/aura
 
Pridruži se
O NAMA

Dobrodošli,
 
Tvrtka 'Aura proizvodi' bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije, džemovi, čajevi te ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu na obroncima Ćićarije daleko od cesta i naseljenih mjesta.

Od početne proizvodnje za vlastite potrebe razvili smo se u tvrtku koja prvenstveno vodi računa o kvaliteti svojih proizvoda, kvaliteta proizvoda mora bit onakva kakvu su  mogle proizvesti samo naše bake u kućnoj radinosti bez ikakvih konzervansa i umjetnih sastojaka.

U našoj proizvodnji mogu se naći zanimljive delicije, od džemova koji se rade od koprive, mente, maslačka, kadulje, bazge, smokve, šljive i drijena do rakija koje odležavaju tri godine, pola godine na maceraciji, potom se destilira, destilat se vraća u macerat koji se pretače kroz sljedeće dvije i pol godine i do šest puta kako bi se na prirodan način izgubio talog te došlo do finalnog proizvoda koji je tek tada spreman za tržište.

Uz tradicionalnu bisku, medicu, teranino proizvodimo rakije od kadulje, mente, drijena, rogača, masline i badema, divlje kruške, divlje jabuke, latica ruže, šipka, šumskog voća te travaricu, a neizostavna je biska extra koju jedini proizvodimo na tržištu, proizvedena je od bijele imele ubrane isključivo sa stabla jabuke.

Naši proizvodi mogu se pronaći u boljim vinotekama diljem Hrvatske, trgovinama delicija, renomiranim hotelskim kućama te vrhunskim restoranima, uz to imamo svoje četiri trgovine u Istri koje se nalaze u Humu- najmanjem gradu na svijetu, Grožnjanu- gradu umjetnika, Fažani te Buzetu- gradu tartufa gdje se nalazi sjedište tvrtke te proizvodnja.

Proizvodi 'AurA'  na tržištu su prepoznati kao vrhunski brend u koji je uloženo puno rada i neizmjerno velika količina ljubavi za svaki proizvod, stoga i naš slogan potkrepljuje sve prethodno rečeno: „RUKOM UBRANO, S LJUBAVLJU PRIPREMLJENO, VAMA NA DAR" , Vaše zdravlje ja naše veselje.
 
Posjetite nas, s radošću Vas očekujemo.
 
 
 
 
 
 
 
DJELATNOSTI


 • Domaće rakije
 • Tradicionalne istarske marmelade
 • Teranino
 • Čajevi, začini
 
NOVOSTI:
 
Nastup istarskih proizvođača kontroliranih autohtonih i ekoloških proizvoda
 
U suradnji sa Uredom za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba, te udrugom „Klaster proizvodi hrvatskog sela" u „Adventskoj kući" na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, u srijedu 27. studenog 2013. i četvrtak 28. studenog 2013., u vremenu od 9,00 - 22,00 sata predstaviti će se proizvođači i tradicijska kuhinja Istarske županije. 
 
Pročitajte više u novostima.


PROIZVODI I USLUGE

 • Domaće rakije
 • Tradicionalne istarske marmelade
 • Teranino
 • Biska
 • Medenica
 • Rakija od masline i badema
 • Čajevi, začini
 
 


REFERENCE


KONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info
"AURA PROIZVODI" se nalazi u ovim kategorijama
Domaće rakije, domaće eko marmelade, suveniri od keramike, domaći likeri, istarski proizvod, suveniri, prigodni pokloni

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se